Yıldız Teknik Üniversitesi Emekli Öğretim Üyelerinden Prof. Tomur Atagök ve Doç. Burak Boyraz'ın Eserleri Cer Modern'de

16.05.2019

Proje koordinatörlüğünü Nuray Karabulut'un üstlendiği ve Cer Modern Sanatlar Merkezi çatısı altında düzenlenecek olan "Sanatın 7 Eli" adlı sergi Türk resim sanatının yakın dönem ustaları ile genç kuşağı bir araya getirecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi eski dekanlarından Em. Prof. Tomur Atagök ve aynı üniversitenin Sanat Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Burak Boyraz'ın eserlerinin de yer alacağı sergi 16 Mayıs - 02 Haziran 2019 tarihlerinde Ankara'da sanatseverler ile buluşacak.

"SANATIN 7 ELİ"

16 MAYIS - 02 HAZİRAN 2019

Cer Modern Sanatlar Merkezi

Altınsoy Cad. No:3. 06101, Sıhhıye, Ankara, Türkiye.

Proje Koordinatörü: Nuray Karabulut

Sanatçılar: Durmuş Ali Akça, Güler Akalın, Sadık Altınok, Murat Aslan, Tomur Atagök, Mustafa Ayaz, Sema Boyancı, Burak Boyraz, Yağızhan Çalışkan, Savaş Kurtuluş Çelik, Adnan Çoker, Belgin Onar Durmaz, Devrim Erbil, Tayyar Eren, İmren Erşen, Lütfü Günay, Ergin İnan, Ekrem Kahraman, Mehmet Kavukçu, Serhat Kiraz, Bahar Kocaman, Erkan Özdilek, Nurtaç Özler, Ali Özçelik, Süleyman Saim Tekcan, Akdoğan Topaçlıoğlu, Gülay Yüksel.