Yeni Başlangıçlar Sergisi Açıldı

30.06.2020
Grafik Tasarımı Lisans Programı'mızın "Yeni Başlangıçlar" adlı Sergisi Açıldı

Yeni Başlangıçlar Sergisi 2019-2020 akademik yılında Yıldız Teknik Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Grafik Tasarımı Lisans Programı birinci sınıf öğrencilerinin Dr. Öğr. Üyesi Ertan Toy'un yürütücülüğündeki Temel Tasarım dersinde ürettikleri çalışmalardan oluşmaktadır. 15.06.2020 tarihinde açılan sanal sergimiz, 15.07.2020 tarihine kadar ziyaret edilebilir. Çalışmaların birçoğu geleneksel boyama ve çizim teknikleriyle üretilmiştir. Ancak bazı çalışmalar geleneksel ve dijital yöntemlerin karışımı ya da tamamen dijital olarak da üretilmiştir.  Sergimiz Artsteps'in mobil uygulaması ve telefonlarınıza uyumlu sanal gerçeklik gözlükleri kullanılarak da izlenebilir. Sanal sergimizi aşağıdaki linki kullanarak ziyaret edebilirsiniz.

Sergi linki: