Sanat ve Tasarım Fakültesi Akademisyen ve Öğrencilerimizin Çalışmaları Selanik Şehrinde

07.03.2016

03-06 Mart 2016 tarihleri arasında Yunanistan’ın Selanik şehrinde antrepolar bölgesinde (BLOCK 33) düzenlenen Made By Artist 2016 I. International Thessaloniki Contemporary Art Festival’e fakültemiz Sanat Bölümü akademisyenlerinden; Yrd. Doç. Dr. Mehmet E. Kahraman (S.Y.A.D.) ve Arş. Gör. Burak Boyraz (S.Y.A.D.) öğrencilerimizden ise Yaşar Keleş (B.S.A.D.)Alperen Görgülü (B.S.A.D.) ve Mustafa Karakurt (S.Y.A.D.) eserleri ile dahil oldu.

Yine aynı etkinlik kapsamında öğrencimiz Yaşar Keleş küratöryel çalışmalarda asistanlık görevini, Duysal Tasarım Programı öğrencimiz Cenker Pektürk ise Bedri Baykam’ın Onur Sanatçısı, Prof. Kemal İskender’in de Sempozyum Onur Başkanlığı ile ödüllendirildiği Art & Design 2016 başlıklı sempozyumda moderatörlük ve koordinatör asistanlığı görevlerini üstlendi.

Akademisyen ve öğrencilerimizi tebrik eder, sanatsal çalışmalarının devamında başarılar dileriz.