Sanat Bölümü S.Y.A.D. öğrencileri Cam Ocağı Vakfı'nda

26.04.2016

Sanat Bölümü S.Y.A.D. öğrencileri Cam Ocağı Vakfı'nda

Sanat Yönetimi Anabilim Dalı öğrencileri 22.04.2016 tarihinde Yrd. Doç. Dr. Gözde SAZAK yönetimindeki; "Sanat Yönetimi ve Çağdaş Sanat Uygulamaları" ve "Sanat ve Kültür Kurumları" dersleri kapsamında Cam Ocağı Vakfı'nı ziyaret etti.

Ziyaret çerçevesinde öğrenciler workshop çalışması olarak; Avusturyalı  cam sanatçısı Timothy Paul Shaw, Çek sanatçı Ondrej Novotny ve asistanları E.I. Barr ve V. Basak’ın yaptığı iki cam eser uygulamasını izlerken, sanatçılar tarafından çalışmaları hakkında bir de seminer verildi.  Ayrıca tam gün süren ziyarette Türk cam sanatçılar E. Gamze Aras EskinazM. Y. Sayınsoy ve asistanı E. K. Vorusan’ın yaptığı tek cam eser uygulaması da izlenmiş, vakıf kurucusu Yılmaz Yalçınkaya ve vakıf yetkilisi Özgür Oğuzlar tarafından öğrencilere kurum hakkında bilgi verilmiştir.