Sanat Bölümü Akademisyen ve Öğrencimizin Çalışmaları U.P.S.D. Genç Sanatçılar Sergisinde

18.04.2016

Y.T.Ü., S.T.F., Sanat Bölümü öğretim elemanlarımızdan Arş. Gör. Burak BOYRAZ (S.Y.A.D.) ve öğrencilerimizden Sudâ Bozdemir’in (B.S.A.D.) yapıtları, U.P.S.D.  tarafından “Dünya Sanat Günü Etkinlikleri” kapsamında organize edilen “Kazan Kaynıyor Genç Sanatçılar Sergisi” çatısı altında sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Seçici kurulunu; Bedri Baykam, Bahri Genç, Tijen Şikar, Murat Havan, Aslı Özok, Fazilet Kendirci, Ceylan Mutlu, Osman Erden, Ali Şimşek ve Kaya Özsezgin’in oluşturduğu sergi, 15 Nisan – 20 Mayıs 2016 tarihleri arasında U.P.S.D. Maçka Sanat Galerisi’nde görülebilir.